Lamsbout Groenendaal

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 240 C. Maak met ′n scherp mesje sneden in de lamsbout en doe hierin de gehalveerde knoflook en rozemarijn. Zet de bout erin voor 10 min. Daarna nog op 70 min op 200 C. Laat het daarna 15 minuten rusten afgedekt door aluminiumfolie.

Lamsbout Groenendaal is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen Groenendaal
0-10 min -
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept