LAMSCAREE MET ROZEMARIJN-TIJMSAUS

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1Schil en tourneer de aardappels niet te groot (ca 3 stuks per persoon)en kook ze gaar.
  • 2Zet de lamscarees in de oven van 200C gedurende 10 tot 15 min.
  • 3Vul de vogelnestjes van filodeeg met de groenten en zet in de oven van 200C gedurende 5 min.
  • 4Kook de saus op met de tijm en rozemarijn en monteer de saus met de ijskoude kleine klontjes boter ( boter klontje voor klontje toevoegen onder stevig roeren dan pas als het vorige klontje geheel opgenomen is zo word de saus dikker).
  • 5Snijd de lamscarees,langs de botjes ieder moet 3 stukjes krijgen.
  • 6Maak een spiegeltje van saus in het midden van het bord en zet hier de lamscarees tegen elkaar (als een wigwam).
  • 7Garneer met het vogelnestje groente en de aardappels.

LAMSCAREE MET ROZEMARIJN-TIJMSAUS is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonade met cranberry-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades met sjalot-tijmsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept