Maak het gehakt aan met paneermeel en een beetje zout en draai er kleine balletjes van. Laat deze balletjes meekoken tijdens het, de laatste 10 minuten, doorkoken van de kalfspoulet. Maak intussen de champignons schoon en smoor ze in ongeveer 10 minuten gaar in een pannetje met wat boter, citroensap, een scheutje water en wat zout. Maak nu de roux en wel als volgt: Smoor in wat boter een stukje ui en doe er de bloem bij. Laat de boter en de bloem langzaam bruin worden en voeg scheutje voor scheutje de bouillon toe tot de gewenste dikte wordt bereikt. Breng een en ander vervolgens al roerend aan de kook. Zeef de saus enmaak deze dan op smaak af met tomatenpuree, een scheutje madera, een paar druppeltjes worcestersaus en wat zout en peper. doe er nu de gehaktballetjes, de kalfspoulet en de champignons bij. Voeg aan dit alles een scheutje koffiemelk toe en warm het geheel nog even goed door. Schep het gerecht vervolgens op een schaal en garneer dit met stukjes hardgekookt ei, enkele waaiers augurk en wat zure uitjes.