Broccoli-zalmtaart

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verdeel de broccoli in roosjes en kook ze 5 minuten (of 2 minuten, afgedekt, 800 Watt in de magnetron). Pel de uien en snijd ze in dunne ringen. Bak ze goudbruin met de geperste knoflook in de olijfolie. Giet de zalm af, verwijder de graatjes en schep de vis en de peterselie door het uimengsel. Verwarm de oven voor op 180?C. Verdeel de broccoliroosjes over de deegbodem en schep het vismengsel erop. Meng de eieren met de helft van de peterselie, de slagroom, de geraspte kaas en de roomkaas. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet het eimengsel over de taart. Bak de taart in het midden van de oven in 40-45 minuten goudbruin en gaar. (Combinatieoven 350 Watt 200?C, 18-20 minuten.) Bestrooi het gerecht v??r het serveren met de rest van de peterselie.

Broccoli-zalmtaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zalmtaart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met bieslookroomkaas in bladerdeeg
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige zalmtaart
35 min of meer -
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept