Parfait A L'Orange

6
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Eierdooiers en eieren met de suiker au bain marie opkloppen tot 65 graden en daarna koudkloppen. De slagroom tot yoghurt dikte kloppen en samen met de likeur door de KOUDE eiermassa spatelen. Bekleed een kleine patevorm met plasticfolie, vul deze dan met het parfaitmengsel en zet deze in de vriezer. Trek dan met een zesteur reepjes schil van een gewassen sinaasappel. Maak suikerwater van kokend water met suiker, suiker lost op en suikerwater niet meer laten doorkoken.Konfijt de reepjes 5x:(reepjes in het suikerwater aan de kook brengen, dan zeven boven een ander pannetje en nog 4 x herhalen).Daarna de reepjes in suiker leggen. Slagroom opkloppen, sinaasappelenontdoen van overige schil en mooie partjes tussen de vliezen uitsnijden.

Parfait A L'Orange is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Normandische hapjes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gebakken tuinbonen met kabeljauw
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Stroopwafelparfait
18 min Nagerecht
Bekijk recept
IJskoude pepernotenparfait
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Parfait van kippenlevertjes
30 min Snack
Bekijk recept
Chocoladeparfait met zomerfruit
270 min- Nagerecht
Bekijk recept