Wentelteefjes

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Leg de boterhammen op een snijplank en snijd er met een scherp mes alle korstjes er af. Snijd de boterhammen diagonaal door. Doe de eieren,melk en vanillesuiker in een ruime,ondiepe schaal of een diep bord. Klop alles met een garde goed door elkaar. Week de brooddriehoekjes kort in het melkmengsel en wentel ze dan rondom door het kaneel met suiker. Smelt 2 el boter in een grote pan tot de boter schuimt. Bak daarin 8 brooddriehoekjes goudbruin.Neem ze uit de pan, houd ze warm en bak de overige 8 driehoekjes. Doe de gebakken brooddriehoekjes op een bord en bestrooi ze naar smaak met het kaneel suikermengsel.

Wentelteefjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept