Week de gelatineblaadjes in ruim koud water tot ze zacht zijn. Borstel intussen 1 sinaasappel schoon onder stromend heet water, dep hem droog en rasp er 2 theelepels schil af. Pers de sinaasappels uit tot 1/4 liter sap en roer de sinaasappelrasp erdoor. Verhit 3 eetlepels sinaasappelsap en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op. Roer de gelatine goed door de rest van het sinaasappelsap en roer de yoghurt erdoor. Klop de slagroom stijf met de suiker en spatel hem door het yoghurtmengsel. Laat het mengsel in de koelkast iets opstijven. Verdeel het yoghurtmengsel over de taartbodem en laat de yoghurttaart in de koelkast in 2-3 uur opstijven. Laat de mandarijnpartjes uitlekken en garneer de taart ermee. Garneer eventueel nog met toefjes stijfgeklopte slagroom.
Yoghurttaart Met Sinaasappel En Mandarijn is een recept van Smulweb.nl