Nederland:Kersenrijst Met Schuimkop

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 150 ?C. Kook de rijst in de melk gaar. Roer de kaneel door de warme rijst. Klop de eiwitten heel stijf met een mixer. Houd 2 eetlepels poedersuiker achter. Zeef de rest van de poedersuiker en klop dit deel voor deel door de eiwitten tot de massa gaat glanzen en pieken vormt. Verdeel de vlaaivulling over de bodem van de ovenschaal. Verdeel de warme rijst erover. Verdeel de stijfgeklopte eiwitten over de rijst en trek er met de bolle kant van een lepel pieken in. Bestrooi het eiwit met de achtergehouden poedersuiker. Zet de schotel in het midden van de oven. Bak het eiwitschuim in ca. 20 minuten lichtbruin. Serveer direct.

Nederland:Kersenrijst Met Schuimkop is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Cappuccinosoepje naar keuze
min - Voorgerecht
Bekijk recept
Rabarber Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rabarber Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruit Met Schuimkop
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Homemade stroopwafels
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept
Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde ananas met papaja en mascarpone
15 min- Nagerecht
Bekijk recept