Kalfsbiefstukjes Met Limburgse Mosterdsaus

8
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kalfsbiefstukjes peperen en zouten en goud bruin bakken deze zolang weg zetten op alu.folie.dat alles klaar is.Voor de saus: kalfsfonf en de koksroom inkoken tot 2/3 mosterd toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.

Kalfsbiefstukjes Met Limburgse Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvlees met dragon-uiensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Kalfsbiefstukjes.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse Kalfsbiefstukjes
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsbiefstukjes met Roomsaus
0 min
Bekijk recept