Knoflook- Kaasfondue

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de knoflookwijn warm. Maak de maizena aan, bij voorkeur met een beetje van dezelfde wijn en voeg het papje aan de wijn toe. Doe er de mosterd bij en voeg geleidelijk en onder voortdurend roeren de kaas toe. Blijf roeren tot de kaas helemaal is gesmolten. Doe er op het laatst de bieslook en de peterselie bij. Doe de fondue over in een voorverwarmde caquelon (stenen schaal) en strooi er de versgemalen peper over. Houd de caquelon op een rechaud of een fonduestel goed warm.

Knoflook- Kaasfondue is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Driekazenfondue
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaasfondue
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse kaasfondue
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept