Flensjes Appelschijven En Kersen.

4
10-20 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zeef de bloem met het zout. Klop het ei er geleidelijk door, dan de melk om een glad beslag te krijgen Zet het terzijde terwijl u de vulling gaat maken.Maat een stroopje van citroensap, water en suiker. Kook de appelschijfjes hierin gaar maar zorg er voor dat ze niet stuk gaan tijdens het koken. Bak de flensjes in een koekenpan met het beslag wat nogmaals is doorgeroerd.

Flensjes Appelschijven En Kersen. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Stokbrood met mozzarella, kip & kersen
10 min
Bekijk recept
Clafoutis Limousin (kersengebak)
15 min Gebak
Bekijk recept
Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Omgekeerde appeltaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept