Asperges Met Gerookte Zalm En Hollandaisesaus

4
20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de azijn met peperkorrels in tot 1/3 over is. En zeef dit geheel in een bekken, voeg koud water en de eidooiers eraan toe. Klop dit geheel au bain marie (warm water bad) op tot een schuimige massa. Langzaam aan de warme boter toevoegen (mag niet meekoken). Op smaak brengen met zout en peper en citroensap. Dep de asperges droog. Leg 3 asperges op het bord, met de kopjes dezelfde kant op leg hier overheen de gerookte zalm. Zet dit geheel 1 minuut in de oven op 150 graden.

Asperges Met Gerookte Zalm En Hollandaisesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkool met hollandaisesaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koolvis met 'blote billetjes in het gras'
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfiletrolletjes met asperges en hollandaisesaus
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met frisse zalm-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept