Gebakken Kabeljauwfile Met Witlof En Mosterd

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kabeljauw in twee gelijke stukken. Bestrooi ze met peper en zout en wentel ze door de bloem. Maak de struikjes witlof schoon en snijd ze in de lengte in smalle reepjes. Smelt de boter in een ruime koekenpan en bak de kabeljauwfile′s op matig hoog vuur in 6 min. bruin en gaar, keer ze halvewege. Houd de file′s onder folie warm. Bak de reepjes witlof in het bakvet op hoof vuur al omscheppend in 4 min beetgaar. Roe het citroensap, de creme fraiche, de mosterd en de gember erdoor en warm het geheel nog 1 min. zachtjes door. Schep de witlof op de warme borden en leg de kabeljauw erop.

Gebakken Kabeljauwfile Met Witlof En Mosterd is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept