Laat de loempiavellen ontdooien en leg ze plat op het werkvlak. Klop de eieren los met zout en peper. Bak van het eimengsel een omelet, laat deze afkoelen en snijd hem in stukjes. Leg in het midden van elk loempiavel twee asperges (een witte en een groene) en een achtste deel van de omelet, de gewassen tauge en de ham. Vouw de zijkanten van de loempia′s naar binnen en rol de vellen op. Bestrijk het laatste stukje met losgeklopt eiwit zodat het goed plakt en de loempia tijdens het frituren niet open kan barsten. Breng voor de saus de bouillon aan de kook. Voeg de overige ingredienten toe, behalve de ma?zena of het aardappelmeel en laat alles 2-3 minuten zachtjes doorkoken. Bind de saus met de aangemengde ma?zena of het aardappelmeel. Frituur de loempia′s goudbruin op 180 ?C en laat ze uitlekken op keukenpapier. Snijd de loempia′s diagonaal door en serveer ze met de saus. Garneer de saus met een blaadje koriander of kervel.