Geglaceerde Bosbessentaart

4
Langer dan 1 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De taartbodem bedruppelen met de rest van de rum en afgedekt 1 uur of langer in de koelkast zetten. De gelatine blaadjes in 2 eetlepels koud water 5 minuten weken en au-bain-marie verwarmen. Als de gelatine in het water is opgelost, hierbij het bosbessensap roeren en dit au-bain-marie verwarmen, maar niet laten koken. De gelei daarna af laten koelen. Ondertussen de taartbodem bestrijken met de kwark, de gemarineerde bosbessen erop scheppen, de dikkige gelei erover verdelen en ervoor zorgen, dat alle bosbessen zijn bedekt. De taart in de koelkast zetten, zodat de gelei kan opstijven.

Geglaceerde Bosbessentaart is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Bosbessentaart (Mustikkapiirakka)
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart met banketbakkersroom
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessentaart
30-60 min -
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept