Honing-Aardbeienmousse

4
Langer dan 2 uur -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng de kwark met de honing en de aardbeienpuree. Breng de appelsap aan de kook. Zet het vuur af en los de blaadjes gelatine op in het hete sap. Klop de slagroom bijna stijf. Giet het sap in een straaltje toe aan het kwarkmengsel (laat het kwarkmengsel een beetje geleren) en spatel de slagroom er dan luchtig door. Verdeel de mousse over 4 dessertschaaltjes. Laat de mousse 3 a 4 uur opstijven in de koelkast. Snijd de aardbeien in mooie dunne plakjes. Garneer de mousse vlak voor het serveren met de plakjes aardbeien en bestrooi met kaneel.

Honing-Aardbeienmousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rainbowtaart
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladegebakjes Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegbakje Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Aardbeienmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme vijgen met geitenkaas en honing
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept