Roodbaars,gegrilld,met Mosterdsaus

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis onder stromend water wassen en vervolgens droogdeppen. Bestrijken met mosterd en vers gemalen peper, even laten rusten en bestrijken met gesmolten boter. Het rooster insmeren met olie en de filets 5 minuten grillen aan elke zijde. Een roux maken, er de melk bijgieten en de in azijn losgeroerde mosterd toevoegen. Eventueel bijkruiden en verder afwerken met de kappertjes. De vis garneren met citroenschijfjes.

Roodbaars,gegrilld,met Mosterdsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met mosterdsaus en frites
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Malse kiprollade met honing-mosterdaus en salade
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes op brood met spitskool
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Visblokjes met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Roodbaars met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept