Kruidensalade Met Gerookte Zwaardvis Crostini En Kappertjes

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De zwaardvis 1 nacht in grof zeezout en korianderzaad pekelen en in een rookoven roken. De zwaardvis over 4 borden dun uitsnijden. De kruiden en rucola met wat olijfolie,witte balsamico-azijn en parmezaankrullen aanmaken en op de zwaardvis leggen. Met goede olijfolie en knappertjes een′lopende′mayonaise maken.

Kruidensalade Met Gerookte Zwaardvis Crostini En Kappertjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept