Verwarm de oven voor op 210 graden. Boen de bieten schoon met een borsteltje en snijd ze elk in zes parten. Plet de teentjes knoflook. Schep de bieten in een kom met de knoflook, 3 eetlepels olijfolie, tijm, zeezout en peper door elkaar. Schep de bieten op een bakplaat en rooster ze in het midden van de oven in 30 minuten gaar. Haal de knoflook er na 15 minuten uit. Verwijder intussen de korst van de geitenkaas en snijdt de kaas in blokjes. Pureer met de staafmixer in een hoge mengkom 8 frambozen met de balsamicoazijn, de overige olijfolie, poedersuiker, zout en peper tot een dressing. Haal de bieten uit de oven en laat ze even afkoelen. Verdeel de sla, bieten, geitenkaas en de overige frambozen over 4 borden en schep de dressing over de salade.
Salade Van Geroosterde Bieten is een recept van Smulweb.nl