Laat in de pan op een laag vuur de prei,tijm en knoflook 20 min.zweten in een scheut olijfolie en de boter,tot ze zacht en zoet zijn.Zet het vuur hoog en giet de witte wijn erbij.Laat de wijn aan de kook komen,doe er de bonen bij en zorg dat deze bijna onder het vocht staan evt.wijn of water erbij doen.Houd ze 5 tot 10 min.tegen de kook aan,tot de bonen mooi romig zijn.Voeg er de peterselie,de crème fraiche en een flinke scheut van de knoflookolie aan toe.Proef of er nog zout of peper bij moet. Verhit de grillpan tot hij gloeiend heet is.Bestrooi de biefstuk met zeezout en zwarte peper en wrijf deze in met oloijfolie.Gril de biefstuk 3 minuten aan elke kant,mag natuurlijk langer als je deze niet te rauw wilt.Leg de gegrilde biefstuk op een bord en laat deze 5 minuten rusten.Knijp er wat citroensap over uit en sprenkel er nog wat knoflookolie over.Snijd de bifstuk in dikke plakken.Verdeel de romige bonen over de borden en leg de biefstuk erop.Sprenkel vocht dat uit de biefstuk gelopen is erover.
Geroosterde Biefstuk Met Groenten is een recept van Smulweb.nl