Varkensstoof Met Champignons En Paprika

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een braadpan en bak het vlees al omscheppend bruin. Schep het vlees in de slow-cooker. Bak de uien en de knoflook in het bakvet van het vlees 3 minuten. Schep de paprika en de champignons erdoor en bak alles 5 minuten op een hoog vuur. Voeg de tomaten toe en breng alles aan de kook. Schenk het bier en de warme bouillon voorzichtig langs de kant van de pan. Voeg de kruidnagels, de laurierbladen en zout en peper toe. Daarna het mengsel over het vlees in de slow-cooker gieten. Zet de slow-cooker een uur op high en 5-6 uur op low.

Varkensstoof Met Champignons En Paprika is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkensstoof
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept