Citroen-Roomijs Met Aardbeiensaus

4
0-10 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schep het mengsel in een ijsmachien draaien tot het ijs klaar is.Of schep het mengsel in een diepvriesdoos en laat het ijs,in de diepvriezer,in ca. 4 uur bevriezen.Roer het ijs af en toe door. Maak voor de saus de aardbeien schoon en snijd ze in stukjes.Pureer die samen met de suiker in een foodprocessor of prak ze met een vork fijn. Wrijf de aardbeiensaus boven een kom door een zeef om de pitjes te verwijderen en breng de saus op smaak met enkele druppels citroensap. Schep met een ijslepel het ijs op een bordje en lepel de saus erover. Carneer eventueel met een ijswafel

Citroen-Roomijs Met Aardbeiensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zomertrifle met gemengd fruit
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met aardbei
20 min + 4 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Tiramisu met aardbeien
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Fruitige paascoupe met meringue
10 min- Nagerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept