Zoek
Kaneelijs Met Warme Amarenen
0-10 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Kaneelijs
(hoeveelheid naar smaak)
potje amarenen (geconfijte en in likeur ingelegde kersen) Bereidingswijze Amarenen opwarmen in het vocht (op het vuur of in de magnetron). Bolletjes kaneelijs in schaaltjes scheppen
warme amarenen er om- en overheen
smullen!! Serveertips
kaneelijs zelf maken: roomijs (het slagroomijs van Hertog is het lekkerst) zacht laten worden (magnetron!) en vermengen met veel gemalen kaneel en een scheutje kaneellikeur. Weer laten bevri
Bereiding
Amarenen opwarmen in het vocht (op het vuur of in de magnetron). Bolletjes kaneelijs in schaaltjes scheppen, warme amarenen er om- en overheen, smullen!!
Kaneelijs Met Warme Amarenen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Meloenfrappé met mangosorbetijs
45 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Franse clafoutis met kersen
50 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Coupe Champagne Royale
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Verrassingsmuffins
10-20 min -
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Suikertaart met amandelen
55 min
Nagerecht
Bekijk recept