Espresso-Mascarpone Semi-Freddo

4
20-30 min -
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ijs uit de vrizer nemen en in 10 minuten zacht laten worden. Inhoud van zakje espresso met 0,5 dl kokend water mengen en laten afkoelen. Mascarpone losreoern met rum, espresso en vanillesuiker. Mascarponemengsel door zachte ijs spatelen. Mengels ca. 10 minuten in de vriezer stevig laten worden.

Espresso-Mascarpone Semi-Freddo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zabaglione Freddo (luchtig Sherry Ijs)
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Zabaione Freddo Met Champagne
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Semi Freddo Met Cranberriecompote
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Chocolate And Cinnamon Semi-Freddo
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept