Aardappelfrittata Met Italiaanse Kaas En Salie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van ongeveer 1 cm dik. Meng de aardappelblokjes met de peper, het zeezout en de olijfolie. Plaats ze ongeveer 15 minuten in een voorverwarmde oven op 210?C. Controleer of de aardappelen gaar zijn door er even in te prikken met een vork. Klop de eieren los. Roer de eieren, de zure room, de room en de grana padano door elkaar. Wrijf een vuurvaste schotel in met boter, giet hierin het roommengsel en verdeel er de aardappelblokjes in. Zet de schotel 20 minuten in een voorverwarmde oven op 170?C. Als de frittata stevig aanvoelt, is hij gaar. Laat afkoelen en snijd de frittata in 4 gelijke porties. Versier met wat Grana Padano-schilfers en salie.

Aardappelfrittata Met Italiaanse Kaas En Salie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardappelfrittata Met Italiaanse Kaas En Salie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Aardappelfrittata Met Italiaanse Kaas En Salie
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept