Vijgen-notenbrood

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak de noten en snij de vijgen,leg op de bakplaat bakpapier,verdeel de deeg in 2 portie′s en verdeel de noten en de vijgen door de 2 portie′s meel en vorm 2 mooie ballen dek het vervolgens weer af en laat het weer 1 uur rijzen.verwarm de oven voor op 200 graden,bestuif de broden en snij ze met een mes kruislings in.bak de broden in 30 minuten gaar(de broden zijn gaar als je een hol geluid hoort als je op de onderzijde klopt,laat ze daarna afkoelen

Vijgen-notenbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Geitenkaastosti met tijmhoning
15 min Snack
Bekijk recept
Borreltosti's met oude kaas
35 min-
Bekijk recept
Knapperige toast met rucolaomelet
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept