In steelpan melk tot lauw verwarmen. Intussen in kom brooddeeg, kerriepoeder en dragon goed vermengen. Boter en melk erdoor mengen. Deeg stevig kneden totdat het niet meer aan de handen plakt. Deeg afdekken met theedoek. Op warme tochtvrije plaats ca. 30 min. laten rijzen. Rookworst in plakjes van ca. ? cm dik snijden. Cakevorm invetten met olie. Aanrecht bestuiven met bloem. Deeg uitrollen tot vierkante lap ter grootte van cakevorm. Plakjes worst als het ware ?rechtop? in deeg steken. Deeg voorzichtig oprollen en in vorm leggen. Afdekken met theedoek of plasticfolie en nog ca. 15 min. laten rijzen. Oven voorverwarmen op 200 gr. of gasovenstand
4. Bloem boven deeg in vorm zeven. In midden van oven brood in ca. 40 min. bruinbakken. Als brood te bruin wordt afdekken met aluminiumfolie. Brood uit oven halen. Ca. 5 minuten in vorm laten staan. Vorm verwijderen en brood op taartrooster nog 10 min. laten afkoelen. In sneetjes snijden.