Bladerdeeg-chocoladebroodjes

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de plakjes bladerdeeg van elkaar, en laat ze even ontdooien, niet te lang het deeg mag nl. niet te slap worden. Breek of snij de chocolade reepjes doormidden in de lengte. Leg op het midden van elk plakje bladerdeeg een half reepje in de lengte. vouw de randjes stevig dicht. Bestrijk de bovenkant van de broodjes met een beetje water. Leg ze op de bakplaat, en zet de bakplaat in het midden van de oven. Laat de broodjes ongeveer 15-20 min. in de oven bakken tot ze lichtbruin van kleur zijn. Haal de broodjes uit de oven en laat ze een 20-30 min. afkoelen.

Bladerdeeg-chocoladebroodjes is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladebroodjes
Bekijk recept
Chocoladebroodjes met fruit
5 min
Bekijk recept
Chocoladebroodje met banaan
60 min
Bekijk recept

Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tompouce met zalm en asperges
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept