Gevulde Meloen Met Couscous-garnalensalade

2
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een kom. Schenk 170 ml kokend water over de couscous en laat deze ca. 5 minuten wellen. Roer de couscous een keer goed door en laat deze afkoelen.
  • 2 Roer intussen in een kom de citroensap, zout, peper en olie tot een dressing.
  • 3 Snij de lente-uitjes in dunne ringen. Halveer de meloen en verwijder met een lepel de zaadjes. Maak met de meloenboor meloenballetjes van het vruchtvlees en houd de uitgeholde meloenhelften apart.
  • 4 Schep in een grote kom de afgekoelde couscous, lente-ui, meloenballetjes, garnalen en dressing door elkaar tot een salade. Vul de meloenhelften met de couscous-garnalensalade.

Gevulde Meloen Met Couscous-garnalensalade is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat-garnalensalade
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gevuld ei met Hollandse garnalen
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Garnalensalade met Thaise rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof-garnalensalade
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept