Pasteitjes Met Bosragout

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de paddestoelen, bosuitjes, worteltjes en knoflook in de boter met notenolie. Smelt de 150 gr boter. Doe hier de bloem bij en vervolgens onder voortdurend roeren beetje bij beetje de kippenbouillon. Voeg vervolgens zout, peper en bieslook toe. Doe de saus bij de gebakken paddestoelen. Verwarm de pasteibakjes in ca 5 minuten in een overn van 200 graden en vul ze met de ragout

Pasteitjes Met Bosragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Bladerdeegpasteitjes met cantharellen en krab
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Britse gehaktpasteitjes met pastinaak
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelenpasteitje
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roompasteitjes
35 min Nagerecht
Bekijk recept