*Besmeer: 1 broodplak met:* de zalmspread,*1 plak met de komkommerspread,*1 plak met de garnalenmix,*1 plak met de tonijnmix,*1 plak met de hammix,*1 plak met de smeerkaasmix,*1 plak helft met b.v.garnalenmix de andere helft met hammix. **Rol de broobplakken stevig op.*Rol ze hierna weer stevig in folipapier of wax(bak)papier.*Plak er een plakkertje op met de naam van de vulling.*Laat de rollen tot gebruik in het vriesvak liggen.*Snijd de rollen in 4 stukken.*Leg langs de rand van de schaal de blaadjes sla en de toetjes peterselie.*Partjes ei in de lengte gesneden.*Leg hierop pangewijs de rolletjes soort bij soort.*Strooi nog wat genipte peterselie over het geheel. ***Bij gebruik van gewoon gesneden casinobrood per snee besmeren zoals bovenstaand.*Verdere werkwijze ook als bovenstaand.*Men kan de broodrolletjes in zijn geheel laten of 1x halveren.