Tabbouleh

Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vermeng citroensap en olijfolie en roer deze goed door de bulgur. Koel de tabbouleh voor tenminste 2 uren en roer af en toe om zodat het citroensap-oliemengsel goed absorbeert.Zo niet wat langer in de koelkast laten marineren en weken. Proef opnieuw. Neem een ronde schaal en schep de bulgur in het midden op. Omring de salade met in kwarten gesneden pitabrood, sla, tomaat, zwarte olijven, paprika, komkommer blokjes en ringetjes hete pepers.

Tabbouleh is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tabbouleh met tomaatjes en geitenkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tabbouleh Met Tomaatjes En Feta
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zomer Tabbouleh
20-30 min -
Bekijk recept
Tabbouleh
10-20 min -
Bekijk recept

Tabbouleh met tomaatjes en geitenkaas
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tabbouleh Met Tomaatjes En Feta
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Zomer Tabbouleh
20-30 min -
Bekijk recept
Tabbouleh
10-20 min -
Bekijk recept