Kipperagout

4
Langer dan 1 uur -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak een marinade van de sojasaus, een eetl. sesamolie, de uitgeperste teentjes knoflook, de gesnipperde bosuitjes, een mespunt cayennepeper en een flinke mespunt zout. Roer alles goed door elkaar en leg de in kleine stukjes gesneden kipfilet er 2 uur in. Schep de stukjes kip regelmatig om. Doe dan alles in een pan en breng dit aan de kook. Laat het tgerecht een uur sudderen op een laag vuur met de deksel op de pan.Voeg dan de met water aangemaakte maizena toe en laat de ragout al roerend even koken tot hij gebonden is.

Kipperagout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Pasteitje Met Kipperagout.
30-60 min -
Bekijk recept
Ragout
10-20 min -
Bekijk recept
Wildragout Met Abrikozen En Kastanjepuree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Kippenpastei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Pasteitje Met Kipperagout.
30-60 min -
Bekijk recept
Ragout
10-20 min -
Bekijk recept
Wildragout Met Abrikozen En Kastanjepuree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braziliaanse Kippenpastei
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept