3. De champignons schoonmaken, in plakjes snijden en in een beboterde ovenschaal leggen. De peterselie wassen en hakken, over de champignons verdelen en de stukken vis erop schikken. Overgieten met de witte wijn en de schaal 15 minuten in een voorverwarmde oven op 220 ?C zetten. Uit de oven halen en laten afkoelen in het pocheervocht.
4. Voor de saus: twee eetlepels pocheervocht mengen met de mayonaise, de yoghurt en zure room. Pittig kruiden met zout, peper, cayennepeper en tabasco.
5. De augurken in reepjes snijden. De hardgekookte eieren in partjes snijden.
6. De sla op een schaal leggen, de reepjes augurk en de stukjes visfilet erop schikken en bestrooien met d! e plakjes champignons en de doperwten. Overgieten met de saus en garneren met hardgekookt ei en peterselie.
Braziliaans Picknicksalade is een recept van Smulweb.nl