Camarao A Bahiana (garnalen In Tomatensaus)

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Maak de olie heet in een grote sauspan en fruit de ui tot ze zacht is. Doe de tomaten en peterselie erbij en laat het nog 5 minuten fruiten. Doe de garnalen erbij en laat ze al roerend 3 minuten sudderen. Strooi er zout en peper over. Smelt de boter in een kleine sauspan. Doe er de bloem bij en laat het al roerend 1 minuut fruiten. Voeg de kokosmelk geleidelijk toe, steeds roerend, tot het mengsel enigszins dik is. Voeg deze saus en de pepers toe aan het garnalenmengsel. Laat 2 minuten sudderen. Doe het gerecht over in een warme schaal en serveer het met gebakken rijst er omheen.

Camarao A Bahiana (garnalen In Tomatensaus) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rissóis de Camarão - kroketten van roze garnalen
Snack
Bekijk recept
Camarao Com Molho De Coco (Braziliaanse Garnalen)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Henrike's Moqueca De Camarao
10-20 min -
Bekijk recept
Portugese Sopa De Camarao
30-60 min -
Bekijk recept