Gevulde Cherrytomaten

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd van de gewassen tomaten aan de bolle kant een klein kapje af. Verwijder het vocht en het zaad, bestrooi de binnenkant met wat zout en peper en laat de tomaten omgekeerd uitlekken. Pel de sjalot en de knoflook en hak beiden fijn. Giet de tonijn af en verdeel de vis in kleine stukjes. Snijd de uitgelekte ansjovis in kleine stukjes en hak de olijven fijn. Meng de sjalot, knoflook, tonijn, ansjovis en olijven met de pesto, kappertjes, basilicum en geraspte kaas. Vul de tomaten met het mengsel en garneer met een blaadje basilicum of een sprietje bieslook.

Gevulde Cherrytomaten is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwhaasje met wilde spinazie
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept