Fusilli Met Spek, Champignons & Kaas

3
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In de hapjespan de spekreepjes krokant bakken, vuur lager zetten en ze eruit halen en warmhouden. In achtergebleven vet de champignons bakken. De gezeefde tomaten erbij doen en goed doorroeren, de roomkaas erbij scheppen en op laag vuur zachtjes laten smelten. Intussen de pasta koken (in water met olie en zout), en de bieslook kleinknippen.Als de pasta klaar is afgieten en in gedeeltes bij het tomaten/champignons/kaas mengsel scheppen, goed door elkaar roeren zodat de saus goed aan de pasta komt te zitten. Enkele lepels parmezaanse kaas erover strooien en ook die er goed doorheen roeren, bijna alle bieslook erdoor heenscheppen en nogmaals goed doorroeren. Op de borden scheppen en er nog een lepel parmezaanse kaas en de laatste snippers bieslook over strooien.

Fusilli Met Spek, Champignons & Kaas is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept