Canneloni Met Spinazie

4
30-60 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vul de Cannelonipijpjes met het spinaziemengsel totdat het op is. Dit kan met de handen of makkelijker is het mer een slagroomspuit, zonder spuitje. Leg de gevulde canneloni naast elkaar in een met olie ingesmeerde overschaal. Doe hierover de tomatensaus. Rasp de mozzerella en verdeel dit over het geheel. Zet de schaal in een op 200 ?aC voorverwarmde over. Laat het gerecht zo!|n 30 minuten doorwarmen.

Canneloni Met Spinazie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept