Canneloni

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De saus. Doe een scheutje olie in de sauspan en fruit de helft van de gesnipperde uitjes hierin. Voeg hier de theelepel basilicum en de theelepel oregano aan toe. Zorg dat de pan heet wordt en giet dan de gezeefde tomaten erbij (het moet sissen). Roer alles door elkaar heen en laat het langzaam koken. Voeg een scheutje wijn toe en laat de alcohol vervolgens verdampen. Laat nu een bouillionblokje in de saus oplossen en zet het vuur lager zodat de saus heel langzaam kan indikken. Haal na ongeveer 30 minuten de pan van het vuur en laat de saus afkoelen. Zodra je de saus gaat gebruiken warm je hem weer even op en voeg je het bekertje room toe. Canneloni-rolletjes Doe een scheutje olijfolie in de hapjespan en fruit hierin de overgebleven ui. Voeg het gehakt hier aan toe en bak het rul (korrelig). Zodra het gehakt goed gaar is gebakken gooi je het over in een schaal en voeg je hier het paneermeel en 50 gram van de geraspte kaas aan toe. Doe hier een flinke scheut saus bij, roer alles door elkaar en vul de canneloni-rolletjes hiermee. Het bakken van de canneloni.Giet wat olijfolie in de ovenschaal om hem in te vetten en giet er een bodem saus in. Leg de canneloni-rolletjes in de ovenschaal en giet de saus hier overheen. Zorg ervoor dat de canneloni-rolletjes helemaal bedekt zijn.Giet de rest van de geraspte kaas over de canneloni en verwarm dit 20 minuten in een voorverwarmde oven op 225 graden celsius.

Canneloni is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Oesterzwammen En Gehakt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Oesterzwammen En Gehakt
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept