Groene Tagliatelle Met Roquefort

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de carbonarareepjes in een pan met een dikke bodum zachtjes uit tot ze knapperig bruin zijn. Verkruimel de roquefort. Hak de walnoten grof. Schep de spekjes op een stuk keukenpapier en laat ze uitlekken. Roer de creme fraiche en roquefort door het bakver en verwarm het geheel al roerend tot een mooie saus ontstaat. Giet de tagliatelle af en verdeel de pasta over twee diepe borden. Strooi de spekjes met de bieslook en de walnoten erover.

Groene Tagliatelle Met Roquefort is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Radijssalade met blauwaderkaas
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Minipizza's met roquefort
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Driehoekjes van selder met roquefort
20 min Snack
Bekijk recept
Eikenbladsalade met kippenlevertjes
20 min
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept