Hak de sukade zo fijn mogelijk. - Verhit de melk tot net onder het kookpunt, voeg de boter, 1 theelepel suiker en de gist toe en roer alles tot een gladde pap. Laat het gistmengsel op een warme plaats staan tot het schuimig begint te worden. - Zeef intussen de helft van de bloem in een kom, doe de eierdooiers, de rest van de suiker en het zout er bij en klop alles glad. Kneed de rest van de bloem, het gistmengsel, de rozijnen, de sukade en de citroenrasp er bij en kneed het geheel tot een soepel deeg. Kneed het deeg minstens 5 minuten en laat het daarna op een warme plaats, in de afgedekte kom staan. Het deeg moet zoveel rijzen dat de omvang verdubbeld is. Kneed het deeg goed door, doe het in een beboterde, ronde taartvorm en laat het opnieuw rijzen. - Bestrijk de bovenkant met gesmolten boter en bak de koffiecake 10 minuten voorverwarmde oven van 200 ?C. Bestrijk de bovenkant opnieuw en bak de cake 40 minuten bij 170 ?C tot de bovenkant goudbruin en knapperig is. Laat de cake op een rooster afkoelen en snijd hem in punten.