Sjalottensaus

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de olie en de aceto balsamico in een pan en laat hierin de sjalot en knoflook lekker bakken op laag vuur, zodat het zeker niet aanbakt!! Na ca 8 minuten de rozijnen en de geweekte funghi porcini toevoegen met wat van het weekvocht. Na 2 minuutjes binden en over de intussen rose gebakken lamsfilet verdelen. Buon appetito!

Sjalottensaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Tournedos Met Sjalottensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hazenrugfilet in rauwe ham met sjalotten-tijmsaus
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ribkarbonades met sjalottensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippendijen met rauwe ham en salie
30 min-
Bekijk recept
Tournedos Met Sjalottensaus
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept