Anjovispate Met Crudites

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle ingredienten voor de pate in een blender of keukenmachine doen en pureren. Het kan zijn dat dit in twee gedeelten moet. Een aantal rauwe groenten kiezen om bij de pate te serveren en klaarmaken. Komkommer, selderij en worteltjes in reepjes snijden. Lente-uitjes en radijsjes schoonmaken. De paprika′s in reepjes snijden. De bloemkool in kleine roosjes snijden. Kleine champignons en kerstomaatjes heel laten en grotere in vieren snijden. De schoongemaakte sperziebonen en peultjes een 1/2 -1 minuut in kokend water blancheren. Onmiddelijk afgieten en in koud water leggen.

Anjovispate Met Crudites is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Groene soep van rucola en spinazie met crudités
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept