Laat de tomaten uitlekken in een zeef en snijd ze in stukjes.Smelt de boter in de koekepan en doe er de tomaat,zout,peper en oregano bij.Pers de konoflook erboven uit.Laat deze tomatensaus 3 min pruttelen.Laat de mozzarellakaasjes uitlekken en snijd ze zo dun mogelijk in plakjes.Maak de groene paprika schoon,verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika overdwars in dunne repen.Houd 8 repen apart voor de wenkbrauwen.Snij voor het haar de rest nog wat fijner.Neem de 1/2 rode paprika en snijd er voor de monden (in de lengte) 4 repen af.Snijd voor de neuzen 2 kleine tomaten overdwars doormidden.Leg voor de ogen de olijven en voor de wangen de osseworst of boerenmetworst apart.Leg de pizzabodem op een broodplank en vul met tomatensaus.Smeer deze uit maar blijf 1 1/2 cm van de rand af.Verdeel er de plakjes mozzarella over.Maak nu het clownsgezichtje met de paprika,worst en de olijven.Bak de pizzaclown onderin de oven in 15 min op 250 graden lichtbruin en gaar.