Kastanjechampignons Met Ansjoviscreme

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Champignons schoonvegenmet keukenpapier en steeltjes verwijderen.(worden niet gebruikt).Olie verhitten en champignons rondom snel bruin bakken. Bedruppelen met citroensap en bestrooien met peper en zout. Ca. 2 minuten zachtjes smoren. Intussen ansjovisfilets kleinsnijden en vervolgens met een vork fijnwrijven. Roomkaas, slagroom en pesto erdoor roeren. Op smaak brengen met (weinig) zout en peper. Warme champignons hoog opvullen met ansjoviscreme. Garneer met peterselie. Direct serveren.

Kastanjechampignons Met Ansjoviscreme is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Broccolirijst met kipragout
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chinese kool met gember
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept