Gevuld Stokbrood

2
0-10 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

(stok)Brood opensnijden en een zijde besmeren met de pesto, daarna de kip/kalkoenfilet en de plakjes tomaat erop leggen. Lente-uit en sjalotje erover strooien. Paprikapoeder, cayennepeper, peper, kerriepoeder en bieslook naar eigen smaak erover strooien. De mozzarella in plakjes snijden en er als laatste bovenop leggen. bovenkant van het (stok) brood er weer op leggen en het geheel strak in aluminiumfolie pakken, anders valt alles er tussenuit. Leg het brood in het midden van de oven en bak het nog ca. 10-15 minuten op 220 graden. Het gerecht is klaar als de mozzarella gesmolten is. Eet smakelijk!!

Gevuld Stokbrood is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rode poon in visbouillon
20 min-
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Varkenshaas gevuld met geitenkaas
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Minipaprika's gevuld met couscous
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met blauwaderkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept