Antipasti: Crostini Met Levermousse

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ontdoe de levers van witte velletjes en draadjes. Verhit de olijfolie in de koekenpan en bakde ui in 1 a 2 minuten zacht. Schuif de ui naar de rand van de pan. Voeg de levers toe en bak ze lichtbruin aan alle kanten. Voeg knoflook en salie toe en bak ze een minuut. Doe de marsala erbij en kook het vocht wat in. Breng op smaak met zout en peper en hak het mengsel fijn. Roer tenslotte de mascarpone erdoor.

Antipasti: Crostini Met Levermousse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rondjes krokant brood met terrine van kippenlever met porto
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Leversoufflees
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Marbré Van Gevolgeltelever En Pekelvlees Met PX Gelei
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Mousse van kippenlevertjes met kwarteleitjesl
45 min
Bekijk recept

Antipasti
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde vis
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti gemengde groenten
5 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antipasti groenterolletjes
20 min Snack
Bekijk recept