Lamsbout Uit Palermo

Langer dan 1 uur -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een braadpan de olie en bak het vlees rondom bruin. Voeg er 1/8 liter van de marinade aan toe en laat de bout 1 uur, afgedekt en onder keren zachtjes braden. Snijd de bleekselderij in stukken van ongeveer 3 centimeter, laat de olijven uitlekken, voeg beide toe en braad het vlees nog 1? uur. Dompel de tomaten even in kokend water onder,pel ze, snijd ze in achten en warm ze de laatste 5 minuten mee. Leg hetvlees met de bleekselderij, de tomaten en de olijven op een verwarmdeschaal. Laat het braadvocht snel tot sausdikte inkoken of bind het meteen kruimig mengsel van 1 eetlepel boter en 1? eetlepel bloem en doe de saus in een sauskom over.

Lamsbout Uit Palermo is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Panelle Di Palermo
30-60 min -
Bekijk recept
Schnitzel Palermo Met Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Panelle
20-30 min -
Bekijk recept
Panelle
0-10 min -
Bekijk recept

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept