Tagliatelle Met Romige Tuinbonen-Vleesragout

2
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Vlees in repen snijden. Katenspek in reepjes snijden. In braadpan boter verhitten. Spek ca. 1 minuut zachtjes bakken. Toevoegen: creme fraiche, suiker en keukenkruiden. Al roerend zachtjes verwarmen. tuinbonen afgieten. Tuinbonen en vlees met saus door spek-roommengsel scheppen. Al roerend in nog ca. 5 minuten op half hoog vuur door en door heet laten worden. Tomaat wassen, halveren en zaadjes verwijderen. Vruchtvlees in heel kleine stukjes snijden. Tagliatelle over twee borden verdelen. tuinbonen-vleesragout erop scheppen. Tomaatstukjes erover verdelen.

Tagliatelle Met Romige Tuinbonen-Vleesragout is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vleesragout
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vleesragout Op Knapperige Tortilla's
0-10 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtzure Vleesragout
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuse Gueulles
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept