Romige Saus Van Ansjovis En Eieren

4
10-20 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Giet de olie van de ansjovis in de pan. Voeg de lente-ui toe en fruit ze 2 minuten. Roer de ansjovis erdoor. Roer de room erdoor en kruid de saus met peper. Verwarm hem voorzichtig, maar laat hem niet aan de kook komen, want dan schift de room. Pel de eieren en hak ze grof. Schep de eieren door de saus, samen met de basilicum of peterselie.

Romige Saus Van Ansjovis En Eieren is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept